Let’s Work Together
infoid@sizo.nl

Zit je met vragen, heb je advies nodig of wil je langskomen voor een goed gesprek?
Neem vrijblijvend contact met één van onze medewerkers op.

Vlierbaan 11
2908 LR Capelle a/d IJssel
+31 10 31 30 200

Search here!
SIZO magazine

Ons eerste vakblad

Het SIZO magazine!

Het is af! De eerste editie van het SIZO magazine is af en ligt klaar om verspreidt te worden. P.s. lees het blad goed door, er staat namelijk mooie winactie in t.w.v. € 1000,-!

Het afgelopen jaar is er enorm veel gebeurd, zoveel dat we een magazine hebben uitgebracht met meer dan 120 bladzijdes! Hier hebben we het over onze professie, klanten en leveranciers en luchtige lifestyle artikelen.
Wil je graag het magazine ontvangen? Bestel het blad hier. TIP! Meld je bij dit formulier direct aan voor onze nieuwsbrief, hierin maken wij de winnaar bekend van onze winactie.

Wil je naar aanleiding van ons magazine eens van gedachten wisselen of sparren over wat we eventueel (nog meer) voor elkaar kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op…

Bij deze willen wij Arjen Weijers van Coart bedanken voor het ontwerp, Laura van MediaBode die een groot deel van de artikelen op zich heeft genomen en de dames van CutKlub voor de gave cover en de bijbehorende fotografie. Zonder jullie was dit magazine niet wat het nu is.