Let’s Work Together
infoid@sizo.nl

Zit je met vragen, heb je advies nodig of wil je langskomen voor een goed gesprek?
Neem vrijblijvend contact met één van onze medewerkers op.

Vlierbaan 11
2908 LR Capelle a/d IJssel
+31 10 31 30 200

Search here!

Hoogwaardige bedrijfskleding van Merino Wol

Merino wol, een natuurlijk materiaal dat zowel in de zomer als in de winter lekker zit. Bij kou, houd de stof warmte vast en bij een warme zomerdag ademt het goed door. Ideale stof bij bedrijfskleding voor jouw kantoorpersoneel dat van een koude airco in de warme buitenlucht stapt op een hete dag in augustus.

Naast dat het lekker zit, kunnen wij de bedrijfskleding een eigen identiteit geven. Een identiteit die naadloos aansluit op de huisstijl van jouw onderneming. Zoals je hieronder kan zien, zijn er verschillende soorten polo’s te verkrijgen in verschillende kleuren. wellicht zit er een kleur tussen die gelijk is aan de kleuren van jouw bedrijf.

Geborduurd logo

Daarnaast zorgen wij ervoor – als je dit graag ziet gebeuren – dat het bedrijfslogo op de borst of een andere plek geborduurd wordt. Een geborduurd logo is nét even sjieker dan een logo dat bevestigd wordt met sublimatie folie.

hoogwaardige bedrijfskleding

Onze aanpak

Jouw personeel in hoogwaardige bedrijfskleding. Het kan zijn dat je dit wel ziet zitten, maar je hebt geen idee waar je aan moet denken… In dat process willen wij je graag bijstaan. Samen kunnen wij om tafel zitten, om te kijken waar de wensen liggen en of dit mogelijk is binnen ons kunnen.
Zodra we met zijn tweeën een idee hebben geschetst, zullen wij binnen een X aantal werkdagen een proef richting jou sturen. Aan de hand van de proef kan je bepalen of het product dat wij kunnen leveren naar wens is. Het kan ook zijn dat er hier en daar wat aanpassingen gedaan moeten worden. Wij garanderen dan ook dat wij een product zullen leveren dat binnen jouw wensen ligt. Zie je liever een ander soort kwaliteit, als 100% katoen of polyester, etc dan is dat uiteraard ook mogelijk.

Interesse in hoogwaardige bedrijfskleding?

Geïnteresseerd geraakt in hoogwaardige bedrijfskleding voor jouw collega’s? Wij nodigen je graag uit voor ons experience centre in Capelle a/d IJssel. Voel je je hier niet veilig bij, omtrent corona, kunnen wij uiteraard ook online via Zoom ons advies overbrengen.