Let’s Work Together
infoid@sizo.nl

Zit je met vragen, heb je advies nodig of wil je langskomen voor een goed gesprek?
Neem vrijblijvend contact met één van onze medewerkers op.

Vlierbaan 11
2908 LR Capelle a/d IJssel
+31 10 31 30 200

Search here!

Omschrijving:

Uw Company wear of Incentives helemaal naar eigen hand zetten. Bij ons kan het!

Waarom SIZO:

Veel leveranciers van Company wear & Incentives werken in kaders, dit kan wel, dat mag niet… Bij ons kunt u in samenspraak met Robbert Jan het onmogelijke, mogelijk maken.

Mogelijkheden:

De ontwerp mogelijkheden zijn oneindig, maar dit hangt allemaal af hoe de huisstijl eruit ziet.

Overleg:

Graag kijken wij samen met u naar de mogelijkheden om samen tot een geweldig eindproduct te komen.

Met custom made bedoelen wij dat u werkkleding bij Sizo helemaal zelf kan ontwerpen. Van de kleur knopen tot aan de kleur van de garen, noem het maar op! Hiermee onderscheid u zich van anderen en bent u uniek. Daarnaast creëert u identiteit door bijvoorbeeld je bedrijfskleuren te laten terugkomen in subtiele details, zoals de kleuren van de knopen, garen, boorden en nog veel meer. Of er nou gekozen wordt voor subtiele details of opvallende teksten en bedrukking, alles kan!

Correspondeert met werkzaamheden

De werkzaamheden die worden verricht, verschillen per bedrijf. Daarom is het essentieel dat de werkkleding aansluit bij de werkzaamheden die worden verricht. Hierbij is het belangrijk om onder andere te letten op de materialen die gebruikt worden, maar bijvoorbeeld ook het kleurgebruik. Wij leveren werkkleding in verschillende branches.

 

Hieronder laten wij opties zien die jij allemaal kan personaliseren!

Sport jersey

Een jersey is een goed voorbeeld van een ultiem custom made item. Zo kunnen wij de gehele stof van een unieke print voorzien, dit aanpassen aan de huisstijl doormiddel van slim kleurgebruik. Het blijft niet bij enkele kleuren alleen. Ook gave visuals met full color uitingen zijn geen obstakel. 

Kleding label

Het gaat verder dan de buitenkant van de kleding. Ook labels in de nek, aan de mouw of onderaan het shirt of trui kan gepersonaliseerd worden. Dat betekent dat er nergens meer ander beeldmerk is te zien dan dat van jouw onderneming!

Custom kleurgebruik

Zoals je hierboven bij de polo van Markel ziet, is het mogelijk om het kleurgebruik helemaal te personaliseren. Mooi, voor wanneer de huisstijl uit meer dan één kleursoort bestaat. En de mogelijkheden zijn hierin oneindig. Voor betere voorbeelden van het kleurgebruik wijs ik je door naar de case van Markel.

Specials

Jouw collega’s kunnen nog meer opvallen door rond te lopen met gave petten, petten met een eigen identiteit wel te verstaan! Dit maakt de outfit compleet, van top tot teen voorzien van jouw beeldmerk. Medewerkers van jouw organisatie zijn nou eenmaal een geweldig visitekaartje, laat dat niet aan je voorbij gaan!

Sterk materiaal

De materialen die gebruikt worden voor onze werkkleding zijn van hoge kwaliteit. Zodat jouw collega's tegen weer en wind bestemd zijn.

Een visitekaartje

Company wear is niet zo maar werkkleding. Naast het functionele aspect dient de kleding ook als een visitekaartje voor jouw bedrijf. Het is meestal het eerste contact dat een potentiële klant met jou heeft.

Gaat langdurig mee

Door de hoge kwaliteit van onze producten, gaat de werkkleding (afhankelijk van de situatie) lang mee.

Een gesprek starter

Kleding dat er nét even wat specialer uitziet dan dat van een concurrent kan als een geweldige gespreksstarter dienen.

    Cases