Let’s Work Together
infoid@sizo.nl

Zit je met vragen, heb je advies nodig of wil je langskomen voor een goed gesprek?
Neem vrijblijvend contact met één van onze medewerkers op.

Vlierbaan 11
2908 LR Capelle a/d IJssel
+31 10 31 30 200

Search here!

Project:

Case Markel – Custom made Workwear voor Markel Insurance B.V.

Opdrachtgever:

Markel Insurance B.V.

Scope:

Markel en haar personeel had nieuwe promotionele kleding nodig, om kenbaar langs klanten te kunnen gaan of met een lekker warme sweater op kantoor te zitten.

Soort kleding:

Vrouwen polo’s, mannen polo’s en vesten.

Uitdaging:

De drie verschillende kledingstukken moeten goed bij elkaar passen en er als een set uitzien. Mede doordat we het voor zowel vrouwen als mannen mochten bewerkstelligen was dit voor ons wel een uitdaging.

Waarom SIZO:

Alles onder één dak, dit maakt het communiceren bij de productie erg makkelijk. Iedereen houdt elkaar scherp en zo worden fouten voorkomen.

Markel---mannen-vest-05

CUSTOM MADE

Markel heeft sinds kort gloednieuwe Custom made Promotie-casual kleding. Custom made houdt in dat het volledig naar de wensen van de klant is gepersonaliseerd (Identity), van het label tot de kleuren van de stof. Dit geeft een ongelooflijk gaaf resultaat, zoals je hier op de foto’s ziet. Je kan kiezen uit verschillende soorten stof, welke kleurencombinatie je graag wilt hebben, waar de uitingen op moeten komen staan (label, stof of kraag).

HET PROCES

Voordat we van alles in gang zetten willen wij er zeker van zijn dat alle partijen op één lijn zitten. Dat de relatie – in dit geval Markel – al haar wensen tegemoet ziet komen en 100% tevreden zal zijn met het mogelijke eindresultaat. Wij doen dit door verschillende (uiteenlopende) voorbeelden te laten zien, zodat er een goed beeld ontstaat van de mogelijkheden waar wij binnen SIZO Identity over beschikken. Een case van Markel is een bijzondere klus, met name omdat het custom made is. Hier zijn wij dan ook enorm trots op dat alles verlopen is, zoals wij het beoogd hadden.

NAZORG

Onze diensten stoppen niet bij het afleveren van de bestelde goederen. Wij blijven Markel ten alle tijden onze diensten aanbieden. Dit kan over het aanvullen van de voorraad gaan, het beantwoorden van vragen of andere (dergelijke) diensten. Heb je vragen over Custom made of over andere diensten die wij aanbieden. Neem dan contact op met één van onze medewerkers, zij staan je graag tewoord!