Let’s Work Together
infoid@sizo.nl

Zit je met vragen, heb je advies nodig of wil je langskomen voor een goed gesprek?
Neem vrijblijvend contact met één van onze medewerkers op.

Vlierbaan 11
2908 LR Capelle a/d IJssel
+31 10 31 30 200

Search here!

Project:

Case Maasmond, Professionele werkkleding voor een professioneel schildersbedrijf.

Opdrachtgever:

Maasmond B.V.

Scope:

Waar geverfd wordt, ontstaat rommel. Daarom moet de kleding waar deze heren in werken tegen een flinke wasbeurt kunnen.

Materialen en techniek:

Materialen en techniek

Uitdaging:

Professionele uitstraling, elke dag weer. Waar er geverfd wordt, ontstaat er rommel. Toch moet men er de week erop, weer representatief zijn.

Waarom SIZO:

Alles onder één dak, dit maakt het communiceren bij de productie erg makkelijk. Iedereen houdt elkaar scherp en zo worden fouten voorkomen.

IMG_9329

De vraag

Maasmond is professioneel en wil dit ook graag uitstralen naar de buitenwereld. Zoals je wellicht kan voorstellen zijn de effecten van een dag schilderen goed te zien. Om die reden was één van de eisen dat de kleding goed tegen een flinke wasbeurt moet kunnen, zonder dat er slijtage te zien is aan het beeldmerk. Daarnaast lopen de vakmensen van Maasmond zo nu en dan door weer en wind. Kleding hebben die hier tegen bestemd is, is geen overbodige luxe. Uiteindelijk kwam dit neer op een heel pakket.

De uitvoer

Het complete pakket bestaat in dit geval uit; truien, vesten, regenjassen, t-shirts, broeken (zowel kort als lang) en petten. Voor elk seizoen is er dus werkkleding om comfortabel aan het werk te kunnen gaan. Elk stuk kleding moet aansluiten of lijken op het andere kleding stuk. Een puzzelstukje dat wij graag oplossen voor case zoals deze van Maasmond.

Nazorg

Werknemers komen en gaan en waar gewerkt wordt gaan er ook spullen en materialen kapot. Zo ook kleding. Vandaar dat wij altijd paraat staan om Maasmond zo snel mogelijk van dienst te kunnen zijn, wanneer zij weer company wear nodig hebben!