Let’s Work Together
infoid@sizo.nl

Zit je met vragen, heb je advies nodig of wil je langskomen voor een goed gesprek?
Neem vrijblijvend contact met één van onze medewerkers op.

Vlierbaan 11
2908 LR Capelle a/d IJssel
+31 10 31 30 200

Search here!

Project:

Case incentives – Ons assortiment aan incentives.

Opdrachtgever:

Diverse voorbeelden.

Scope:

Wij van SIZO Identity bieden graag incentives aan die daadwerkelijk gebruikt worden. Niet zomaar een weggevertje dat ergens in de kast belandt, maar een item met toegevoegde waarde.

Materialen en techniek:

Verschillende items en materialen.

Uitdaging:

Elk bedrijf dat een aanvraag bij ons neerlegt heeft andere wensen en eisen. Voor ons zit hier dan ook de uitdaging in, om telkens weer een gave gadget aan te bieden die ook echt iets toevoegt.

Waarom SIZO:

Alles onder één dak, dit maakt het communiceren bij de productie erg makkelijk. Iedereen houdt elkaar scherp en zo worden fouten voorkomen.

Sizo-Identity---Incentives---Sizo-Kurk-03

De Incentives

Incentives komen in vele vormen en maten, er zit een enorm verschil in kwaliteit en in opties. Wij streven ernaar om incentives aan te bieden die ook daadwerkelijk iets toevoegen bij de gebruiker. Niet prularia dat binnen een klein moment al in de lade of een kast belandt. Daarom willen wij zorgvuldig omgaan met de aanvraag die wij vanuit onze relatie of klant ontvangen. Om die reden kiezen wij ervoor om samen te zitten om de mogelijkheden te bespreken. Aan de hand van de uitkomst stellen wij dan een uniek pakket samen. Aan de klant dan de keuze voor welk item of items zij dan gaan.

Wat zijn onze Incentives

Incentives komen, zoals we al eerder aan hebben gegeven in vele vormen en maten. Zo kan je denken aan een power bank, waardoor jouw telefoon er weer de volle dag of nacht tegenaan kan, een draadloze oplader die ook dient als ontsmetter van het apparaat, een rugzak die voorkomt dat dieven er met jouw spullen vandoor gaan en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Maar het kan ook kleiner, in de vorm van een USB stick met een enorm geheugen, een modern en strak telefoon hoesje of gepersonaliseerde mondkapjes. Met deze case over incentives willen we duidelijk naar voren brengen wat wij er onder verstaan.

Gaan we de samenwerking aan?

Inmiddels geïnteresseerd geraakt in onze diensten, maar heb je geen idee waar je moet beginnen of wat je graag wil weggeven aan jouw zakenrelaties of medewerkers? Dan gaan wij graag met jou om tafel zodat we samen tot het beste geschenk uit komen. Neem contact met ons op, dan plannen we zo snel mogelijk een afspraak in. Tot snel!