Let’s Work Together
infoid@sizo.nl

Zit je met vragen, heb je advies nodig of wil je langskomen voor een goed gesprek?
Neem vrijblijvend contact met één van onze medewerkers op.

Vlierbaan 11
2908 LR Capelle a/d IJssel
+31 10 31 30 200

Search here!

Project:

Case Het Kookpunt – Company wear voor Het Kookpunt te Rotterdam.

Opdrachtgever:

Het Kookpunt

Scope:

Het personeel van company wear voorzien dat zich goed meet met de status van de onderneming.

Materialen en techniek:

Materialen en techniek

Uitdaging:

Omschrijving uitdaging

Waarom SIZO:

Alles onder één dak, dit maakt het communiceren bij de productie erg makkelijk. Iedereen houdt elkaar scherp en zo worden fouten voorkomen.

IMG_9334-4

De vraag

Het Kookpunt is de plek voor hobby chefs om aan hun kookgerei te komen. Hier hebben ze het neusje van de zalm als het aankomt op apparaten, bestek, pannen en andere handige snufjes. Niet alleen dat! Ook kan men hier terecht voor een cursus koken. Zo geweldig als het aanbod van de winkel is, moet ook af te lezen zijn aan het personeel dat hier rondloopt. Zodoende kwam de vraag bij ons te liggen of wij hen hierbij kunnen helpen.

De uitvoer

In eerste instantie worden de eisen ons voorgelegd, welke soort kleding er moet komen en welke stijl gehanteerd wordt. Dit is de wens van de klant en die beschouwen wij als heilig. In sommige gevallen kan de wens alleen niet nagekomen worden en komen wij met advies op maat. Een pakket op maat dat net even beter uitpakt met de materialen waar wij mee werken. Bij de case van het Kookpunt was dit niet het geval, de wensen die zij hadden voor ons waren probleemloos uit te voeren. De professionele werkstijl die zij dagelijks hanteren is ook terug te zien in hun werkoutfit.

Nazorg

Werknemers komen en gaan en waar gewerkt wordt gaan er ook spullen en materialen kapot. Zo ook kleding. Vandaar dat wij altijd paraat staan om Het Kookpunt zo snel mogelijk van dienst te kunnen zijn, wanneer zij weer company wear nodig hebben!