Let’s Work Together
infoid@sizo.nl

Zit je met vragen, heb je advies nodig of wil je langskomen voor een goed gesprek?
Neem vrijblijvend contact met één van onze medewerkers op.

Vlierbaan 11
2908 LR Capelle a/d IJssel
+31 10 31 30 200

Search here!

Project:

Case Giraffe Coffee – Het personeel van Giraffe Coffee in werkkleding steken, dat zowel fijn zit als dat het fraai voor het oog is.

Opdrachtgever:

Scope:

Naast dat het er perfect uit moet zien voor de klanten die langskomen, moeten de truien en t-shirts ook erg lekker zitten.

Materialen en techniek:

Hoogwaardige katoen stof met ton súr ton emballage.

Uitdaging:

De combinatie tussen comfort en aanzien, gaat niet altijd goed samen. Hierin zagen wij een uitdaging om wel aan deze eisen te voldoen.

Waarom SIZO:

Alles onder één dak, dit maakt het communiceren bij de productie erg makkelijk. Iedereen houdt elkaar scherp en zo worden fouten voorkomen.

IMG_1469-kopie

De vraag

Comfort en een gaaf aanzien, dat waren twee van de belangrijkste eisen bij de case van Giraffe Coffee. Maar een goede trui met een zachte binnenkant is geen overbodige luxe in dit geval. Dit soort punten namen wij mee bij het samenstellen van het kledingpakket voor Giraffe Coffee. Met de informatie die wij kregen zijn we naar de tekentafel gegaan. Aan de slag!

De uitvoer

Onze eerste stap is om een aantal samples aan te vragen, waar wij mogelijk mee aan de slag kunnen gaan. Zo stuitte wij op een aantal truien die in aanmerking kwamen, voor t-shirts hetzelfde geval. Wanneer het aan de criteria voldoet van conform en aanzien, kijken wij nog naar de duurzaamheid van het product. Wij willen niet zien dat het na twee keer wassen al begint te pluizen of hier en daar vervaagd. Niets dan het beste voor onze klant! Na wikken en wegen kwamen wij bij de juiste producten uit. Eenmal gepresenteerd bij de klant, bleek dat we een shot in de roos hadden. Klant blij, wij blij.

Nazorg

Er zal ongetwijfeld wel eens een koffie sneuvelen en de werkkleding bevlekken, daarnaast is het ook een komen en gaan van collega’s. Er zal dus altijd vraag zijn naar werkkleding bij Giraffe Coffee, en wij zijn daar om die vraag te beantwoorden. Altijd en overal.