Let’s Work Together
infoid@sizo.nl

Zit je met vragen, heb je advies nodig of wil je langskomen voor een goed gesprek?
Neem vrijblijvend contact met één van onze medewerkers op.

Vlierbaan 11
2908 LR Capelle a/d IJssel
+31 10 31 30 200

Search here!

Project:

Case Doornbos – Company wear voor Doornbos Equipment.

Opdrachtgever:

Doornbos Equipment B.V.

Scope:

De monteurs van Doornbos Equipment van veilige, doch mooie werkkleding voorzien.

Materialen en techniek:

Materialen en techniek

Uitdaging:

Omschrijving uitdaging

Waarom SIZO:

Alles onder één dak, dit maakt het communiceren bij de productie erg makkelijk. Iedereen houdt elkaar scherp en zo worden fouten voorkomen.

IMG_9318-2

De vraag

De werknemers van Doornbos Equipment moeten naast het comfort bovenal veilig kunnen werken. Dat is een eis die zwaar weegt voor Doornbos Equipment, en terecht vinden wij. Met die invalshoek zijn wij op zoek gegaan naar werkkleding dat comfort en veiligheid biedt, maar ook bij het bedrijf past in aanzien. Na wat wikken en wegen hebben wij een pakket gepresenteerd bij onze klant en deze werd direct in goede orde ontvangen. Een case als deze van Doornbos is dan ook één van onze favorieten.

De uitvoer

Nadat er akkoord is gegeven op het gepresenteerde pakket, begint het pas voor ons. Dit betekent dat we voor iedere werknemer – die een andere bouw heeft dan de ander – een geschikt uniform moeten samenstellen. Moeten is een zwaar woord, want dit is wat wij het liefst doen! Wanneer elke collega zijn of haar kleding binnen heeft gekregen en tevreden is, zijn wij dat ook pas.

Nazorg

Het team van Doorbos Equipment werkt veel op de werkvloer met gereedschap aan zware machines. Het komt dus nog wel eens voor dat er iets kapot gaat aan de werkkleding. Doornbos kan van ons op aan, om dit direct op te lossen.