Let’s Work Together
infoid@sizo.nl

Zit je met vragen, heb je advies nodig of wil je langskomen voor een goed gesprek?
Neem vrijblijvend contact met één van onze medewerkers op.

Vlierbaan 11
2908 LR Capelle a/d IJssel
+31 10 31 30 200

Search here!

Slide Incentives Een weggevertje! Incentives Geef identiteit aan de cadeau's die je meegeeft aan klanten.
Incentives

Geen prularia

Samen met de klant zoeken wij naar de juiste incentives. Dit zal de ene keer origineel zijn, dan creatief en soms ook innovatief, maar altijd met het doel dat het door de ontvanger ook gebruikt zal worden. Geen prularia dat binnen vijf minuten in de prullenbak belandt.


Incentives komen in vele vormen en maten, er zit een enorm verschil in kwaliteit en in opties. Daarom willen wij zorgvuldig omgaan met de aanvraag die wij vanuit onze relatie of klant ontvangen. Om die reden kiezen wij ervoor om samen te zitten om de mogelijkheden te bespreken. Aan de hand van de uitkomst stellen wij dan een uniek pakket samen. Aan de klant dan de keuze voor welk item of items zij dan gaan.

Incentives

Hier kunt u aan denken als wij het over incentives hebben; een power bank, een power bank die tijdens het opladen uw telefoon reinigt, een anti diefstal rugtas, hoogwaardige telefooncases (gepersonaliseerd), notitieboekjes helemaal naar eigen zeggen te personaliseren, USB sticks met een enorm geheugen, pennen en petten. Eigenlijk nog veel meer, maar dat kunt u allemaal hier op kantoor ontdekken. Kom snel langs, dan laten wij graag de mogelijkheden zien!

Tevredenheid

Powerbanks 0
Mokken 0
Anti diefstal rugzak 0
Kantoor gadgets 0
Overig 0
Incentives

    Cases