Let’s Work Together
infoid@sizo.nl

Zit je met vragen, heb je advies nodig of wil je langskomen voor een goed gesprek?
Neem vrijblijvend contact met één van onze medewerkers op.

Vlierbaan 11
2908 LR Capelle a/d IJssel
+31 10 31 30 200

Search here!

bedrijfskleding werken

Trots zijn op de bedrijfskleding die je draagt

We vinden het belangrijk dat bedrijfskleding met trots wordt gedragen. Onze bedrijfskleding is voor iedereen die zichtbaar is voor zijn klanten, zoals: baliepersoneel, horeca, sales, schilders, aannemers, monteurs etc. Kortom: voor alle vakidioten die zich in het zweet willen werken, die van aanpakken houden en kunnen knallen. Voor mensen die iedere dag weer het beste uit zichzelf willen halen. Met passende bedrijfskleding beloon je de werknemers en zorg je voor tevredenheid en trots, wat zij dan ook uitstralen naar de klanten. Met een goede eerste indruk win je tevens een stukje betrouwbaarheid, super belangrijk dus!

 

‘’ Vakidioten die elke dag weer het beste uit zichzelf willen halen.‘’

 

Sizo Identity is leverancier van uniforme, gepersonaliseerde, comfortabele en tijdloze bedrijfskleding. Voor bedrijven en organisaties die belang hechten aan een professionele en verzorgde uitstraling tijdens het werken.

Doe de bedrijfskleding scan

Het is belangrijk om te weten door wie, hoe vaak, en onder welke omstandigheden de kleding wordt gedragen. In een eerste gesprek maken we een bedrijfskleding scan. Hierin lopen we met jullie door een aantal punten die belangrijk zijn voor de uiteindelijke keuze van artikelen, materialen en stoffen. Zodat we de juiste en passende kleding voor de werknemers kunnen selecteren. Ook bespreken we de pijnpunten die zich voordoen bij de bestelling van bedrijfskleding. Dit kan bijvoorbeeld zijn in de artikelen, hoe lopen de na- en bij bestellingen, hoe wordt de kleding geleverd (in bulk of per persoon?)

Geïnteresseerd in deze scan? Neem dan contact met ons op: infoid@sizo.nl of kom langs om te sparren!

Company wear care

We noemen onze manier van werken ook wel: ‘Company wear care’. Aangezien wij eventuele pijnpunten waar je tegenaan zou kunnen lopen tijdens het proces zo snel en goed mogelijk proberen op te lossen. Hiermee ontzorgen we de klanten. Op deze manier zorg je ervoor dat de samenwerking tussen beide partijen soepel verloopt, dat vinden we erg belangrijk.

Door o.a het oplossen van deze pijnpunten proberen we bij onze klanten zoveel mogelijk de zorg weg te nemen. Daarom de naam: Company wear care.

Onze missie & Visie

We willen onze klanten zo goed mogelijk helpen door de juiste én passende bedrijfskleding te leveren. Daarnaast gaan wij voor gedreven werknemers die positiviteit uitstralen. Dit bewerkstelligen we door klanten uit te nodigen in onze experience room, waar we een groot scala aan materialen en producten hebben liggen. Dit schets voor de klant direct een goed beeld van wat er mogelijk is.

    Cases