Let’s Work Together
infoid@sizo.nl

Zit je met vragen, heb je advies nodig of wil je langskomen voor een goed gesprek?
Neem vrijblijvend contact met één van onze medewerkers op.

Vlierbaan 11
2908 LR Capelle a/d IJssel
+31 10 31 30 200

Search here!

Slide Company wear Verzorgd tot in de puntjes... bedrijfskleding werken Geef een identiteit aan werkkleding waarin jouw collega's rondlopen. Wij kunnen jouw wensen tot in de puntjes verzorgen.
bedrijfskleding werken

Werken in gepersonaliseerde bedrijfskleding

Onze bedrijfskleding is voor alle vakidioten die zich in het zweet willen werken, die van aanpakken houden en kunnen knallen. Kortom, voor mensen die iedere dag weer het beste uit zichzelf willen halen. Met passende werkkleding beloon je de werknemers en zorg je voor tevredenheid en trots, wat uitstraalt naar de klanten. Met een goede eerste indruk win je tevens een stukje betrouwbaarheid, super belangrijk dus!

 

‘’ Mannen en vrouwen die zich in het zweet willen werken. ‘’

 

Sizo Identity is leverancier van uniforme, gepersonaliseerde, comfortabele en tijdloze bedrijfskleding voor bedrijven en organisaties die belang hechten aan een professionele en verzorgde uitstraling tijdens het werken.

Werkkleding scan

Het is belangrijk om te weten door wie en onder welke omstandigheden de werkkleding wordt gedragen. In een eerste gesprek maken wij een werkkleding scan. Zodat we de juiste en passende kleding voor jouw werknemers kunnen selecteren. Zo weten wij precies wat u nodig heeft. Geïnteresseerd in deze scan? Neem dan contact met ons op: infoid@sizo.nl of kom langs voor een fijn gesprek.

Company wear care

Het is ons doel om de klant zoveel mogelijk te ontzorgen. Tijdens een eerste gesprek wordt duidelijk wat de klant zou willen door middel van de werkkleding scan. Vervolgens gaan wij voor u aan de slag! Op deze manier kunnen wij u van A tot Z ontzorgen, dat is wel zo makkelijk.

Onze missie & Visie

Het is ons doel om bedrijven écht verder te helpen met behulp van perfect passende werkkleding voor je werknemers. Gedreven werknemers die positiviteit uitstralen, daar gaan wij bij Sizo Identity voor!

    Cases